Hallå där!

Då vi fortfarande inte fått igång internet på min dator så har det inte blivit någon blogg för min del och telefonens internet har varit alldeles för segt ända till jag nu (pucko är jag) kommer på att jag kan koppla upp min telefon på campingens internet.
Iaf mycket har hänt på de här två veckorna, jag har känt mig fruktansvärt ensam här på campingen och haft lire panik över det. Men idag kom min älskade vän Kalle hit och flyttade in hos mig, han ska jobba på en resturang ett par km härifrån så jag känner att sommaren är räddad!
Som tur var så trivs jag väldigt bra på jobbet då jag har en jättesnäll och rolig kollega, Amanda, som jag fungerar väldigt bra ihop med! Så jag jobbar så mycket det går och jag orkar. Som sagt jag ska nog få hjälp med dator i morgon så att jag kan komma igång med bloggen, annars snor jag Kalles dator! :)
God natt på er!


Då var man ölänning igen!

Ja ni läste rätt. I söndags så blev jag ölänning igen då mitt sommarjobb dragit igång. Mamma var så snäll och köpte internet åt mig över sommaren idag men jag har inte lyckats dra igång det än så jag får be om hjälp i morgon! Så ni får bättre uppdatering om vad som händer då! :) hoppas ni alla mår bra, kram!


Svettigt!

Godmorgon allihopa!
Min morgon har börjat riktigt svettigt, jag gick min vanliga morgonrunda men sprang även lite denna tur och shit vad jobbigt men skönt det var. Jag ska verkligen försöka komma igång med intervallträning men jag kör på sakta men säkert metoden, om det tar emot för mycket i början så blir det inte kul.

Eftersom vårt internet inte fungerar av någon anledning så får jag blogga från mobilen så länge. Här har ni dagens schema: städa huset, byta lakan, sjunga, hjälpa Amanda med lösnaglar, gå på mitt gamla jobbs skolavslutning, kolla game of thrones med dan och Jennie och ikväll ska jag hämta min klasskompis Jakob som kommer hit på besök i ett par dagar. Så jag har att göra idag som ni märker ;)


Picknick med fina vänner!

Åh vilken mysig eftermiddag jag har haft tillsammans med Anna och Tove. Det var så himla kul att ses igen och vi hade massa att prata om så vi köpte oss varsin glass på Bosses och satte oss på gräsmattan vid Domkyrkan innan vi gick vidare till trädgårdsföreningen och hade picknick med jordgubbar, vindruvor, kamera, ukulele, filt, dator och såklart varandra. Timmarna bara flög iväg och vid femtiden kramades vi, sa hej då och så tog jag bilen hem.
 
Jag har haft fullt upp sen jag kom hem och hjälpt till här hemma med diverse saker, är helt slut nu.. Vill bara att det ska bli onsdag! Kram på er!
 
snyggingar med jordgubbar i munnen ;) 
 
 

Hope there's someone.

Sådär nu är jag strax redo att bege mig in mot Linköping, måste bara packa picknickkorgen (okej då picknickväskan..). Hoppas ni alla får en trevlig solig dag, kram på er! 
 
 det blev endast lite mascara och ögonbryn i sminkväg, när solen är framme vill jag bli brun även i ansiktet.. ;)
 

Godmorgon!

Vilken bra dag jag hade igår! Efter att ha varit hos Lina och pratat med henne och gosat med Saga i några timmar (sötare unge får man leta efter) så dog jag hem och träffade Mandis som varit borta en vecka, vi kollade pretty little liars och once upon a time. Efter det kom Jennie hit ett sväng och spelade kort med mig och mamma. Det var jättemysigt och när Jennie gått fortsatte mamma och jag och spela vilket resulterade i skrattanfall då det inte riktigt gick så bra för mamma som hon ville.. ;) haha 
 
Nu sitter jag och äter frukost, har varit på långpromenad och nu ska jag hoppa i duschen, tvätta löshår, packa upp väskan och göra mig iordning lite. Kl 11 drar jag till stan för att träffa Tove (min förra roomie) och Anna från mig klass. Jag tänker föreslå pickick i trädgårdsföreningen, nice! :D 
 
Saga sov när jag kom igår, hur söt får man vara egentligen?
 
 hoppas inte ni tröttnar på mina promenadbilder men jag kan inte låta bli att fota den fina naturen!
 
 
 

Gone gone away.

Sådär ja, promenaden är avklarad och jag har pratat med vårdcentralen som var snälla och skrev ut ett recept åt mig för ett ganska otäckt exem jag fått i nacken. Att ha hårförlägning i 2 månader och inte sköta det för fem öre blir inte bara stora tovor i håret utan resulterar i att min känsliga hårbotten gör uppror.. Nu har jag iaf fått recept på ett specialschampo som jag haft förut så det ska väl gå över snart! 
Jag har även hunnit med att prata med Kalle i telefonen, han kommer hem ikväll och om det inte blir för sent så hinner vi ses. Ahhhhhh det var så länge sen, gissa om jag är glad? :D
 
Ska bara kolla klart ett pretty little liarsavsnitt nu så ska jag dra iväg till kusin Lina och lilla Saga för att ta en promenad till, myspys! :)
 
jag passade på att plocka lite blommor på min promenad, när jag var liten var kärringtandblommorna mina favoriter bara för att de var rosa och så var det såklart jätteroliga för att själken är kladdig.. ;)
 

When it's time, you're gonna shine!

I väntan på att vårdcentralen ska ringa upp mig så går jag en långpromenad i det fina vädret. Hoppas det håller i sig bara, såg att det kunde bli sämre på eftermiddagen.. Nu håller vi tummarna!
 
pigg tjer, eller? ;)
 

Ny vecka igen!

Och så var det måndag igen, veckorna bara springer i väg. Nu är det bara en vecka kvar tills jag flyttar tillbaka till Öland och börjar mitt sommarjobb som resturangbiträda på Sonjas Camping!
 
Helgen har varit sjukt rolig iaf, att åka på kryssning har jag underskattat som bara den. Vi hade det så himla kul hela natten lång, vi började dansa kl 21 och slutade efter 3 någon gång. Då drog vi upp på däck för att prata, flumma och leka kurragömma (fråga mig inte varför). Jag tror att vi släkte lampan vid typ 05.30 och frukosten var 08.30 så det blev inte mycket sömn den natten ;) 
Stort tack till familjen Jacobsson att jag fick följa med och tack till er andra för trevligt sällskap, det var bästa kvällen/natten på länge! 
 
Hanna och jag på bussen upp!
 
jag, Gustav och Marcus på dansgolvet!
 

Dags att ge sig ut till havs!

Yes nu är jag redo, kl är inte ens 11 och jag har redan hunnit göra en balsminkning (jag och Julia är jättenöjda) och jag själv är  nyduschad, sminkad och har lockat håret. Strax blir jag hämtad av famijen Jacobsson och så drar vi till Stockholm på Cinderellakryssning. Jag har aldrig varit på kryssning innan så jag är lite nervös och jag vet inte ens vart båten ska men det bli kul. Jag kommer hem i morgonkväll så vi får se hur uppdateringen blir. Slänger kanske iväg någon mobilblogg.. ;) 
 
Ha en bra kväll allihopa! 
 
som ni ser så klippte jag av en bit av mitt hår för några dagar sen, väldigt skönt!
 

Klassen ♥ Öland

Idag var det exakt 2 veckor sen skolan tog slut. Det känns som 100 år sedan samtidigt som de här veckorna har gått fort. Hela läsåret har gått fort och det är för att jag har lärt mig massa, haft väldigt mycket att göra, lärt känna nya människor och framför allt för att jag har trivts så himla bra. Någon sa till mig när jag sa att jag gick på folkhögskola "att umgås med människor som är precis likadana som en själv kan vara det bästa som finns" och det är verkligen sant. För första gången i mitt liv har jag känt att jag kan vara mig själv i princip i nästan alla lägen. 
 
Året har bjudit på många toppar och dalar, jag har fått en hel del utmaningar som har slitit på psyket rejält när hjänspökena satt igång men som jag har klarat fast jag trott att det var omöjligt. Hela jag har växt och jag vet att det här bara är början, de första stapplande stegen. Innan jag kom till Öland så tyckte jag ju knappt själv att jag kunde sjunga, men tack vare en sångpedagog i världsklass och att jag helt plötsligt blev uttagen av Ola Salo själv att komma på audition har fått mig att inse att jag har mer att ge än vad jag tror.
 
I höst kommer jag återigen att börja på Ölands folkhögskola men nu på andra året och inte med hela klassen utan med 5 av mina klasskompisar och 3 nya personer. Tyvärr finns det inte plats för alla då andra året är mer inriktat och fokuserat på att man ska in på högskola. Det blir väldigt svårt i en stor grupp så antalet platser är mycket med begränsat. Att säga hej då till många kompisar som har blivit några av mina bästa vänner, vännerna som man är van att ha dygnet runt alla dagar i veckan, vännerna som har blivit som en andra familj och trygghet i vardagen, ja ni förstår själva - det var inte roligt någonstans. Men jag vet att jag har skaffat mig vänner för livet. Vi kommer alla ses någon gång igen, men just nu ska alla ut och följa sin dröm på olika platser i världen. En vacker dag kommer vi allihopa att ses igen, sjunga igen, skratta tillsammans och bara flumma sönder. 
 
Jag vill bara säga ett stort tack till alla er klasskompisar, lärare, personal och Öland för ett helt fantastiskt år. Tack för att ni har hjälpt mig att börja tro på mig själv, att jag kan. Tack för att ni har förgyllt min vardag och tack för att jag får chansen att komma tillbaka igen i höst. 
 
TACK TACK TACK TACK! 
 
det här känns som så länge sen, 2 dagar efter skolstarten åkte vi på utflykt hela klassen + Tomas såklart. Åh klassen jag saknar er! ♥ 
 

 
 

Sådan dotter sådan mor!

Ni fattar inte hur lättad jag är just nu.. Igår slutade min dator att fungera, jag har aldrig haft problem med den förut men den bara vägrade att starta och när den inte hoppade igång i morse heller så höll jag på att börja gråta. Min 12.000 Mac helt paj, visst jag har försäkring men jag flyttar troligtvis till Öland nästa helg och då hade jag inte hunnit få tillbaka den tills dess. Men nu verkar den fungera igen!
 
Eftersom vi har blivit välsignade med strålande väder idag igen så ska mamma och jag bara smälla i oss lite jordgubbar med mjölk och sedan dra ut till stugan för sol och bad. NICE!!
Ikväll kommer Anton hem också, kan inte bli bättre,  ha en bra dag allihopa!
 
bara för att jag är så sjukt snygg på denna bilden.. ;)
 
 

Du gamla du fria!

Jag hade faktiskt glömt att det var Sveriges nationaldag tills morfar kom med ett barkbåt han täljt i stugan. Den blev faktiskt riktigt fin, eller vad tycker ni? :)
 
 

Ett fel närmare rätt.

Det är ren lyx att vara ledig och i stugan på så här fina dagar. Vi har haft det stekhett och soligt i stugan, precis som man vill ha det. Jag har badat två gånger, solat, spelat kort och umgåtts med både släkt och en bunt vänner. En helt perfekt dag! 
 
Nu avrundar vi kvällen med att grilla hamburgare med grannarna, eller grannen grillar och vi tittar på.. ;) ibland undrar jag om jag har det lite för bra.. hehe 
 
 
mamma och jag i vattnet, det var jätteskönt!
 

Come on skinny love.

Godmorgon allihopa!
Pga av lite missförstånd med tider så var Julia kvar här ett par timmar längre än väntat (Julia som jag gjorde provsminkning påP) därmed så fick jag börja prioritera bort saker på schemat jag gjort för dagen. Ni förstår kanske att bloggen rök direkt och jag hann inte med allt ändå, en sak som kom till men som var absolut nödvändig var en klippning. Tack och lov, nu kan jag ha utsläppt hår igen! 
 
Jag hade iaf en sjukt trevlig kväll hos Dan igår med kompisar, grill och spel. Det är så mysigt att vara hemma och umgås med tokstollarna igen! ^^ 
Idag har jag börjat dagen med en långpromenad runt sockertoppen och nu äter jag frukost på altan i värmen och bara mamma kommer hem så åker vi till sommarstugan för att sola och kanske bada! 
 
lite bollspel hos Dan igår!
 
Och så en fin promenadbild, här har jag faktiskt tagit kort på just sockertoppen som är en gammal slalombacke här i Åtvidabreg som nu har ett vattentorn på toppen. Det syns inte på bilden hur högt och brant det egentligen är, på vintrarna kan man åka hit om man vågar och åka pulka. Då går det undan.. ;)
 
 

Hur öppnar man en dörr som sedan länge varit stängd?

Fy vale säger jag bara, jag somnade på helt fel humör igår och jag ska tala om precis varför. Jo jag såg nämligen det senaste game of thrones avsnittet och det var det värsta avsnittet jag har sett hittills, det är nästan så jag vill sluta titta nu så arg jag blev.. Aja jag ska inte spoila för er som inte har sett det och kanske följer serien så jag släpper det nu.
 
Idag har jag balprovsminkning, promenad, måla naglarna och grillkväll hos Dan på schemat och vädret är ännu en dag på vår sida, så jag sitter på altan och äter jordgubbar och mjölk till frukost. :) visst ja, jag ska försöka hinna med att städa husvagnen också då jag eventuellt får besök nästa vecka! 
 
mums!
 

Det är mörkt och kallt hos mig men du har sånt som gör det ljust igen.

Jaha jag kom hem från Linköping något fattigare men med en ny bh och ett par nya solbrillor, jag bröt av mina favoriter förra veckan! Johanna och jag hade det iaf jättetrevligt på stan och så fick jag se hennes nya lägenhet. De har inte fått ordning än så vi satt och åt mat bland alla flyttkartonger. Hehe
Honeyponey har varit här ett par timmar nu, vi har skypat med Kalle, ätit jordgubbar med mjölk och gjort hemmagjorda fetaosthamburgare (det är så gott!!)
Nu kollar jag ett once upon a time avsnitt med mammsen och kl 19 har jag skypedate! :) 
 
Hoppas ni haft en bra dag! 
 
jag mös med Johannas hund Musse, sötaste och snällaste vovven ever!
 
mums!!
 
Kalle gjorde sig sexig på Skype.. ;) haha 
 
 

Jag vänder ryggen till dig men vill att du ska stanna kvar.

Godmorgon allihopa!
Visst är det underbart att vakna upp till strålande sol? Man kan inte låta bli att bli pigg och på bra humör.
Jag ska sätta i mig lite frukost tänkte jag och så tar jag bilen in till stan för att hälsa på Johannisen och Musse. Jag tror det blir en sväng på stan för att leta bikini till Johanna, nice. I eftermiddag ska jag nog träffa Honeyponey också! 
 
Vi hörs sen! ;)
 
Hur bra är det inte att man kan koppla instagram till sin blogg? Då kan man lätt ha tillgång till sina mobilbilder utan att behöva lägga in dem på datorn innan! :)
 

Hej på er!

Idag har mitt internet både hemma och på mobilen varit ur funktion hela dagen därmed ingen uppdatering. Ni ska få en uppdatering med lite bilder från lördagens fest och sådär, men inte förrän i morgon kväll. Jag ska till Linköping hela dagen i morgon och hälsa på Johannisen innan hon åker till Thailand i 2 veckor (fusk!!), så jag kommer hem på eftermiddagen. 
 
Idag har jag haft en sjukligt lugn dag för mig själv, förutom att jag var förbi hos Anna och hälsade på hennes Rumänska sällskap, en tjej och hennes son på kanske 1,5-2 år som var så sjukligt söt! Annars så har jag legat i solen en stund och suttit i över 6 timmar och rensat bland alla musikteaterbilder som jag fick av folk innan vi skildes åt. Herregu vad bilder och jag är ändå inte klar!
 
Nä nu ska jag sova om jag ska orka in till stan i morgon.
God natt!
 
dagens lapp!
 

Jun. 01, 2013

Hej på er!
Gissa vilka som hade en riktigt bra kväll igår? Inte så svårt kanske. Det var så himla skönt att träffa min galenpanna Matilda igen, det blev mycket skratt och flum innan hon var tvungen att åka tillbaka till sitt hotell.

Nu sitter jag och Anton på tunnelbanan på väg in till stan för att möta upp Matilda och senare kommer även Jenny. Vid 16 tiden kommer dan, Lovi och John hit med för ikväll har Mike grillfest hemma hos honom och Anton, efter det blir det utgång. Jag är TAGGAD! :D