Gott nytt år!

Jaha så var vi inne på den allra sista dagen på 2012.
Året har gått så himla fort och jag har hunnit med en massa saker. Precis som alla andra ord så har det varit både upp och ned gångar men hur mörka och tråkiga saker och ting än blir så vet jag innerst inne att jag är lyckligt lottad. Hela vårterminen fick jag fast vikariat på samma jobb där jag trivdes hur bra som helst. Jag fick förlängt till sommaren, på sommaren var jag både i Spaninen och Matla, sommarstugan och Västervik. I augusti tog jag mitt pick och pack och flyttade till Öland. Hösten har varit ett ända långt roligt presationsångest fyllt äventyr och jag längtar tills nästa termin så jag håller på att spricka. 
 
Jag har fått massa nya vänner det här året, fina äkta vänner. 17 nya på Öland och inte minst Kalle och Linn! 
Jag önskar er alla ett gott nytt år, kom ihåg nu att inte deppa över åren som varit eller året som kommer. Det är du som formar din vardag. Är du trött på den så vill jag inte höra att du klagar, gör något åt saken, du kan göra precis vad du vill!
 
GOTT NYTT ÅR! 
 
jag ska strax börja sminka nyårssminkningar, har 3 kunder idag. Lagom mycket, jag kände att jag inte orkade ta på mig fler även fast jag fått fler förfrågningar. Vi får se om vi hörs mer idag annars hörs vi i morgon, lite lagom bakis. hehe
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback