I just wanna try one thing..

Dansträning blev som den blev, vi lärde oss ngr steg iaf :) haha
Sen ville jag skänka en liten tanke till Jennicka, du är en sån hiimla fin person låt aldrig ngn få dig att tvivla på det!

Gympan vad lugn och skön, eftersom det är lov kommer det inte så många ungar jag tror det var typ 7 st i lilla bara :)
Här får ni ett klipp från filmen Twilight, ni får ursäkta kvalitén men det finns verkligen ingen bättre.
 


"I just wanna try one thing", åh så söt! Men som sagt, gud vad man stör sig på "zombiebella" och att filmen får dom att framstå som ett par inkompetenta jävlar. Lovi och jag tycker att vi borde fått spela Bella, vi skulle ha gjort henne galant! :L Så det så! Men min favorit scen är när dom sitter på resturangen. :)

Jag blir så frusterad, en del av mig skriker fortfarande efter dig lite galet som förut. Den andra förnuftigare delen av mig kämpar emot och skjuter dig ifrån mig.

Aja... nu ska jag snart gå coh lägga mig för imorn kl 08.00 drar jag Lovi, Lina, Nattis & Åsa till Stockholm! :D wiiiiiiiiiie!
Vi kommer ha världens bästa dag kan jag lova er, jag kommer antagligen ladda upp bilder på bilddagboken från mobilen, bloggen är jag inte säker på att jag hinner med eftersom jag vet inte hur sena vi blir, men det är sånt som märks! :D Annars får ni ha en jättebra dag imorn allesammans! :)

SMACKPUSS<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback