Påskafton!

Påskmarknaden var precis som den varit varje år. Samma saker ungefär samma personer. :) Kommer ni ihåg när man var liten och älskade att gå på marknaden och hade med sig sin lilla plånbok och fick en heliumballong? Åh vad kul man tyckte det var.
Nu går man bara för att man ska gå, man tar inte ens med sig plånboken. Men skoj att träffa folk :D

Efter marknaden drog vi till morfar, där var Danne, Philip, Annica, Morfar (såklart), Linus, Matilda, Sola och Thesa.
Det blev så klart påskmat, påskägg och sen fika också... magen blev mätt om man säger så!
Sen lärde jag mig också att köra pucken! :D För er som inte vet så är det en moppe med växlar, det var inte alls så svårt som jag trodde att det skulle vara.


Från vänster: Matilda, Philip, Linus, Emma, Danne & Anton.

Eftersom vi ätit så hiimla mycket så bestämde vi oss att gå hem från morfar, det var lite segt i början men vi tog en omväg (som vi trodde skulle vara genväg) genom skogen. haha men det var as kul, Danne och jag hoppades på att gå vilse men vi hittade tyvärr till vägen... lite tråkigt. Haha
Nu ikväll har vi tagit det lugnt, ätit tacos och tittat på Robinson. Efter det så sjöng Anton och jag lite granna, vi ska spela in om 2 veckor så det blir hårdträning nu!
Sen hällde Anton vatten i huvudet på mig så jag skulle hämnas och spruta kakao i huvudet på honom men fegisen gömde sig bakom mamma och sen låste in sig på toan :o vet ni hur äckligt det var eller? USCH, det är inget jag rekomenderar!
Hur har eran påsk varit?

Nä nu måste jag sova, ska upp tidigt imorn för att åka in till stan.
SMACKPUSS <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback